REȚINUȚI PENTRU INFRACȚIUNI DE ÎNȘELĂCIUNE la Bălcești

În această dimineață, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Bălcești au dispus reţinerea pentru 24 de ore, a trei bărbați, din orașul Pantelimon, județul Ilfov, bănuiţi de înșelăciune și complicitate la înșelăciune.


Din investigaţii rezultă faptul că, în data de 23 august a.c., trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 37 de ani, toţi din orașul Pantelimon, județul Ilfov, ar fi sustras, prin distragerea atenției, suma de 150 de lei de la angajatul unei stații de alimentare carburant, din orașul Bălcești.

Astfel că, în jurul orei 18.00, cei trei bărbați au intrat în stația de alimentare carburant și au comandat o sticlă de băutură, pentru care i-a înmânat vânzătorului o bancontă de 500 de lei. La scurt timp au motivat că băutura este scumpă și au solicitat bancnota de 500 de lei înapoi, moment în care, din restul pe care îl primise, unul dintre aceștia a sustras 150 de lei.

Prin aceeași metodă, la data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 18.00, cei trei tineri au sustras 200 de lei dintr-un magazin, din comuna Ghioroiu.

În baza probatoriului administrat în cauză, azi, 13 septembrie, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, față de cei trei bărbați, urmând să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi, din cadrul Judecătoriei Bălcești, cu propunerea de arestare preventivă.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...