Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Vacanța la ZOO a ajuns la final

Proiectul educaţional „Vacanța la ZOO” s-a finalizat sâmbăta 2 septembrie 2017, într-o atmosferă deosebită asigurată de consilierul local, Bobeanu Maria, cu sprijinul tuturor voluntarilor.

Lucrul cel mai dificil pentru om este să-şi organizeze timpul liber

În acest sens, pe bază de voluntariat, o valoare europeană pe care fiecare dintre noi ar trebui să o promovăm ori de câte ori avem ocazia, mai multe instituții şi organizaţii respectiv Asociaţia “Zâmbete Colorate” prin Antoanela ENACACHE, Palatul Copiilor prin d-nele profesor Maria DUICU şi Silvia TURBUREANU, Școala Gimnaziala Take Ionescu prin d-na prof. Mihaela MIROIU și nu în ultimul rând Școala Gimnaziala Anton PANN, prin d-na prof. Letiţia MURĂRUŞ, au implementat activităţi educative cu rol esențial în dezvoltarea unor abilitați de viață esențiale pentru societatea actuală.

Astfel copiii au dobândit tehnica îmbinării formelor și culorilor, în cadrul atelierelor de pictură, au învăţat reguli elementare pentru asigurarea unui stil de viață sănătos și nu în ultimul rând au pus bazele antreprenoriatului pin comercializarea bijuteriilor obținute în cadrul proiectului Erasmus+’PRET A PET”, pe care Școala Gimnaziala Anton Pann îl implementează în parteneriat cu Turcia, Franța, Italia și Grecia în perioada 2016-2018.

Proiectul s-a desfăşurat pe perioada iulie-august în intervalul orar 10-12 la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea. La întâlnirea finală, produsele realizate pe timpul verii au fost apreciate de publicul ţintă prezent, copii și părinţi care și-au exprimat verbal sentimentul de mulțumire față de inițiativa oficialităţilor locale și față de munca voluntarilor, care au primit flori din partea viceprimarului Eusebiu Vețeleanu, în semn de respect pentru munca depusă.

“Felul cum întrebuinţăm timpul liber ne trădează caracterul.”, Plinius.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella