FOTO: Râmniceni, soţ şi soţie, implicaţi într-un teribil ACCIDENT pe A1

FOTO: Râmniceni, soţ şi soţie, implicaţi într-un teribil ACCIDENT pe A1 foto:Info Trafic Pitesti
În urma accidentului trei persoane au fost transportate la spital. Din primele informaţii, se pare că un cauciuc al maşinii în care se aflau vâlcenii a explodat. 

Potrivit știrileprotv.ro, cei doi soţi sunt din Râmnicu Vâlcea şi mergeau spre Bucureşti, însă drumul lor s-a oprit brusc la kilometrul 56 al Autostrăzii Bucureşti - Piteşti. Maşina în care se aflau cei doi tineri s-a izbit violent cu un alt autoturism. În urma impactului, şoferul de 24 de ani a rămas captiv în maşină şi a fost scos de un echipaj de la descarcerare. El a fost preluat apoi de doctori. De îngrijiri medicale a avut nevoie şi soţia lui.

În celălalt autovehicul se afla un bărbat de 50 de ani, care a fost transportat cu ambulanţa la un spital din Bucureşti. Cauza exactă a accidentului va fi stabilită însă în urma unei anchete, care presupune şi o expertiza tehnică a autoturismelor, mai arata sursa sus citată.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...