Rămas șomer, un vâlcean s-a aruncat de la pe acoperişul hotelului Căciulata

Rămas șomer, un vâlcean s-a aruncat de la pe acoperişul hotelului Căciulata foto: arhiva

Un bărbat de 45 de ani, din localitatea Călimăneşti, a murit, miercuri după-amiază, după ce s-a aruncat de pe acoperişul hotelului Căciulata din staţiune. Din primele date, se pare că bărbatul a recurs la acest gest teribil după ce a rămas fără locul de muncă.

Înainte că echipajele de poliţie să reuşească să vorbească cu el, bărbatul s-a aruncat de pe clădirea cu zece etaje şi a murit pe loc.

Nu i-a mai fost prelungit contractul de muncă

Vâlceanul era angajat ca agent la o firmă de pază, iar cu o zi înainte de comiterea gestului extrem îi expirase contractul de muncă, iar angajatorul nu i l-a mai prelungit. În aceste condiţii, prima ipoteză luată în considerare o reprezintă disperarea bărbatului de a fi rămas fără loc de muncă.

Cercetările continuă însă, deoarece poliţiştii au deschis un dosar de cercetare în acest caz.

 Un semnal de alarmă tras în judeţul nostru!

Nu putem ști cu adevărat ce a fost în mintea acestui om atunci când şi-a pus capăt zilelor, însă un lucru este cert: în judeţul Vâlcea este criză de locuri de muncă! Nu puţini sunt cei care au simţit pe propria piele fiorii reci ai pierderii locului de muncă! Martori ne stau sute de angajaţi ai Oltchim şi nu numai!

Evaluaţi acest articol
(11 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...