Un cântăreţ de manele din Vâlcea a accidentat mortal o bătrână

Un cântăreţ de manele din Vâlcea a accidentat mortal o bătrână foto: Observator
O femeie de 87 de ani a murit în judeţul Argeş, în urma unui accident produs de un cântăreţ de manele din Vâlcea.

Evenimentul rutier a avut loc duminică seara în localitatea argeşeană Cuca. O femeie de 87 de ani a fost acroşată de un autoturism care venea din localitatea Stănicei spre DN7. Grav rănită, bătrâna a fost dusă la Spitalul Judeţean Argeş, însă a decedat puţin mai târziu.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș l-au identificat pe T.I., de 27 de ani, cunoscut sub numele din scena Dani Chinezu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

El a fost reţinut marţi, ulterior fiind plasat în arest la domiciliu

La auzul aceşti veşti rudele bătrânei au sărit ca arse! O vecină care a intrat în curte cu doar câteva secunde înainte de accident a declarat că bătrâna a fost lovită şi abandonată.

Doar ce o salutase pe Filofteia Vlad, ulterior a auzit o bubuitură puternică. Maşină condusă de tânărul vâlcean se află în curtea IPJ Vâlcea şi are parbrizul înfundat pe partea dreaptă, semn că a fost reparată recent!
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...