RAZIE a poliţiei RUTIERE: 16 permise reţinute şi amenzi de 12.500 de lei

În perioada 25-28 august a.c., în urma activităților desfășurate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, fiind reținute 16 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare.

Pentru neregulile depistate, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au aplicat 34 de sancțiuni contravenționale, dintre care 24 pentru depășirea vitezei regulamentare și 10 sancțiuni pentru alte abateri săvârșite de șoferi în trafic.

Valoarea totală a sancțiunilor se ridică la aproximativ 12.500 de lei. Totodată, în cadrul controalelor, au fost retrase 16 de permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare. Acțiunile vor continua și în perioada următoare.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...