RÂMNICU VÂLCEA: Un autocar plin cu muncitori a luat foc!

RÂMNICU VÂLCEA: Un autocar plin cu muncitori a luat foc! foto arhiva
În data de 27.08.2017, la ora 13.50, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la un autocar în municipiul Rm. Vâlcea str. Râureni.

”Până la stingerea incendiului, cu ajutorul stingătoarelor, au ars: habitatul motor și componente din plastic de la motor. De asemenea au fost degradate motorul și luneta din spate. Autocarul se afla în mișcare și transporta muncitori. Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este producerea unui scurtcircuit din cauza conductorilor electrici izolați necorespunzător”, se arată într-un comunicat de presă al ISU Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...