Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


VIDEO: Vâlceanca Teo Dora și-a lansat single-ul ”Labirint”

28 Aug 2017
Teo Dora, pe numele real Teodora Stoica, fosta concurenta X Factor, a lansat în urmă cu o săptămână de zile single-ul „Labirint”. Piesa este produsă și compusă în studioul lui Doddy, Epic Entertainment, pentru Cat Music.

În vârstă de 19 ani, Teodora Stoica (Teo Dora) este o artistă care a început să cânte la vârsta de 9 ani. Încă din copilărie, ea a participat la diverse festivaluri de muzică din țară și din străinătate, iar în urmă cu un an a trăit experiența „X Factor”.

Single-ul vorbește despre o poveste in care doi iubiti nu se mai regasesc si se pierd ca niste figurine intr-un labirint. Desi incearca sa salveze relatia, totul este in zadar si pana la urma, dragostea dispare.

”Sunata de catre prietena mea sa ascult cateva piese,am ajuns intr-o seara in studioul lui Doddy.De aici a inceput totul!Dintre toate piesele pe care le-am ascultat in seara accea,”Labirint” a fost cea in care m-am regasit si pe care am simtit sa o cant.Lucrurile au mers apoi de la sine,iar colaborarea cu Doddy a fost excelenta. Acum,la o saptamana de la lansarea pietsie,pot spune ca imi traiesc visul.Recunosc ca am pornit pe un drum greu,dar atunci cand iti doresti cu adevarat sa reusesti nimic nu e imposibil. Am realizat ca in aceasta lume totul se cladeste prin munca si determinare,iar eu am ales sa urc fiecare treapta decat sa iau liftul”, susține Teo Dora.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella