VIDEO: Vâlceanca Teo Dora și-a lansat single-ul ”Labirint”

28 Aug 2017
Teo Dora, pe numele real Teodora Stoica, fosta concurenta X Factor, a lansat în urmă cu o săptămână de zile single-ul „Labirint”. Piesa este produsă și compusă în studioul lui Doddy, Epic Entertainment, pentru Cat Music.

În vârstă de 19 ani, Teodora Stoica (Teo Dora) este o artistă care a început să cânte la vârsta de 9 ani. Încă din copilărie, ea a participat la diverse festivaluri de muzică din țară și din străinătate, iar în urmă cu un an a trăit experiența „X Factor”.

Single-ul vorbește despre o poveste in care doi iubiti nu se mai regasesc si se pierd ca niste figurine intr-un labirint. Desi incearca sa salveze relatia, totul este in zadar si pana la urma, dragostea dispare.

”Sunata de catre prietena mea sa ascult cateva piese,am ajuns intr-o seara in studioul lui Doddy.De aici a inceput totul!Dintre toate piesele pe care le-am ascultat in seara accea,”Labirint” a fost cea in care m-am regasit si pe care am simtit sa o cant.Lucrurile au mers apoi de la sine,iar colaborarea cu Doddy a fost excelenta. Acum,la o saptamana de la lansarea pietsie,pot spune ca imi traiesc visul.Recunosc ca am pornit pe un drum greu,dar atunci cand iti doresti cu adevarat sa reusesti nimic nu e imposibil. Am realizat ca in aceasta lume totul se cladeste prin munca si determinare,iar eu am ales sa urc fiecare treapta decat sa iau liftul”, susține Teo Dora.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...