În ultimele 12 ore, 3 ACCIDENTE s-au produs în VÂLCEA. 5 persoane au fost rănite!

În ultimele 12 ore, 3 ACCIDENTE s-au produs în VÂLCEA. 5 persoane au fost rănite! foto: arhiva
Potrivit informațiilor furnizate de IPJ Vâlcea, pe raza județului nostru s-au produs nu mai puțin de 3 accidente în ultimele 12 ore.

Primul a avut loc în seara zile de 26 august, pe DN 67, atunci când un șofer de 48 de ani, din Râmnic, în timp ce efectua manevra de mers înapoi pentru a intra în curtea unui imobil, a fost lovit în partea laterală de un șofer de 22 de ani din Bujoreni. Ambii șoferi au fost răniți.

Următorul accident a avut loc în noaptea de 26 august. Un șofer din Mihăești, în timp ce conducea în comuna Roești a intrat într-un cap de pod, pe fondul neatenției la volan. În urma impactului doi pasageri, de sex masculin, au fost răniți.

Cel de-al treilea accident a a avut loc în dimineața zilei de 27 august. Un bărbat de 21 de ani, din comuna Fârtățești, nu a adaptat viteza într-o curbă, în timp ce conducea în comună, și a intrat într-un cap de pod. A rezultat rănirea ușoară a șoferului.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...