BĂTAIE ÎN TREN: Doi "naşi" au fost loviţi cu o sticlă de un călător recalcitrant

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Transporturi Vâlcea au reținut un bărbat din comuna Bucoșnița, județul Caraș Severin, după ce acesta ar fi lovit doi șefi de tren aflați în timpul serviciului, pe trenul Inter-Regio, care se deplasa pe relația Mangalia- Sibiu, incidentul petrecându-se în stația Lotru-Brezoi. La data de 24 august a.c., polițiștii au fost sesizați de doi bărbați, angajați ai C.F.R., aflați în timpul serviciului, de faptul că au fost agresați fizic de un bărbat aflat în tren, acesta fiind staționat în gara Brezoi.

Din investigații a reieșit că bărbatul călătorea către municipiul Sibiu, la un moment dat fiind trezit din somn de unul dintre șefii de tren, situație care l-ar fi deranjat, începând să facă scandal, iar apoi spărgând o sticlă și lovindu-l pe șeful de tren cu aceasta. Mai mult, bărbatul l-ar fi lovit și pe cel de-al doilea șef de tren, venit în ajutorul colegului. Imediat dupa săvârșirea faptei, tânărul a fugit de la fața locului.

Urmare a cercetărilor efectuate, s-a reusit stabilirea identității autorului infracțiunii de ultraj, în persoana unui bărbat de 30 ani, din comuna Bucoșnita, județul Caras Severin, înregistrându-se un dosar penal pe numele acestuia. Polițiștii au reușit depistarea bărbatului, în cursul serii, pe raza localității Tălmaciu, județul Sibiu, față de acesta fiind luată măsura retinerii pentru o perioada de 24 ore, urmând să fie prezentat în fața Judecătoriei Brezoi cu propunere de aretare preventivă.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...