Doi tineri vâlceni au fost ARESTAŢI pentru furtul dintr-un apartament din Râmnic

23 Aug 2017
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reușit identificarea autorilor unui furt din locuință, fiind luată măsura reținerii pe 24 de ore. La data de 21 august a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au intrat într-un apartament de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, sustrăgând un laptop, o tabletă și 1.100 de lei.

A fost înregistrat un dosar penal, iar în urma cercetărilor, polițiștii au reușit cu operativitate identificarea și prinderea persoanelor bănuite, un tânăr de 19 ani din comuna Mălaia și unul de 17 ani din orașul Călimănești.

În baza probatoriului administrat s-a emis ordonanta de reținere pe o perioada de 24 de ore, cei doi fiind încarcerați in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Vâlcea, urmând să fie prezentați Judecătoriei Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii au recuperat laptopul, tableta și o parte din bani, bunurile fiind restituite persoanei vătămate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...