Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO: Vă mai aduceți aminte cum s-a văzut eclipsa din ’99 la Râmnicu Vâlcea?

Ce au trăit americanii la începutul acestei săptămâni, noi am trăit acum aproape două decenii. La 11 august 1999 a avut loc ultima eclipsă totală de Soare vizibilă în România. Momentul în care discul lunii a acoperit în întregime discul soarelui s-a petrecut la ora 14 şi 7 minute, iar timp de două minute şi 23 de secunde a fost întuneric total.

Punctul maxim al eclipsei de soare din 1999 a fost atins la Ocnele Mari, astfel că Vâlcea a devenit un punct de atracție pentru foarte mulți turiști. Imaginile surprinse atunci de către talentatul fotograf Paul Balanca nu au cum să nu îți trezească nostalgie. Parcă mai ieri ne uităm cu toții, mai tineri cu 18 ani ce-i drept, spre cer...Videoclipul postat pe pagina de Facebook a Primăriei Râmnicului are peste 17,000 de vizualizări.

 

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella