VIDEO INCREDIBIL: Cine e victima: Omul sau câinele?

16 Aug 2017
Caz incredibil prezentat pe pagina de socializare a unei asociații de protecție a animalelor din Vâlcea. Un bărbat este filmat in timp ce tragea după el patruped, câine lup din ce ne-am putut dat seama, probabil pentru a-l duce acasă. Toată tărășenia s-a petrecut în zona Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, la capătul Bulevardului Pandurilor.

În imaginile surprinse de iubitoarea de câini revoltată, se vede cum aceasta, dar și alte persoane, insistă la stăpân să nu-l mai chinuie pe animal, până cand, un individ tatuat vine și “rezolva” problema cu o palmă administrată bărbatului, câinele reușind să scape înainte ca filmulețul să se termine.

Întrebarea noastră este ce s-a întâmplat apoi cu animalul? Iubitorii de câini care s-au certat minute bune cu stăpânul sau au luat patrupedul acasă la ei sau l-au dus la adăpostul pentru câini? Daca animalul, rămas liber va ataca acum o altă persoană? Asta e mentalitatea la români, comentăm şi ne văităm când vedem o problemă, dar nu găsim şi soluţii.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...