Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO INCREDIBIL: Cine e victima: Omul sau câinele?

16 Aug 2017
Caz incredibil prezentat pe pagina de socializare a unei asociații de protecție a animalelor din Vâlcea. Un bărbat este filmat in timp ce tragea după el patruped, câine lup din ce ne-am putut dat seama, probabil pentru a-l duce acasă. Toată tărășenia s-a petrecut în zona Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, la capătul Bulevardului Pandurilor.

În imaginile surprinse de iubitoarea de câini revoltată, se vede cum aceasta, dar și alte persoane, insistă la stăpân să nu-l mai chinuie pe animal, până cand, un individ tatuat vine și “rezolva” problema cu o palmă administrată bărbatului, câinele reușind să scape înainte ca filmulețul să se termine.

Întrebarea noastră este ce s-a întâmplat apoi cu animalul? Iubitorii de câini care s-au certat minute bune cu stăpânul sau au luat patrupedul acasă la ei sau l-au dus la adăpostul pentru câini? Daca animalul, rămas liber va ataca acum o altă persoană? Asta e mentalitatea la români, comentăm şi ne văităm când vedem o problemă, dar nu găsim şi soluţii.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella