FOTO: VÂLCEAN CONTRABANDIST, prins cu focuri de armă la graniţa cu Ucraina

În data de 13 august 2017, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Brodina, județul Suceava, acționând în baza Planului ,,Contrabandă 2017', a observat în zona de frontieră, pe direcția localității Nisipitu, mai multe persoane care transportau colete voluminoase, spre interiorul țării.

Polițiștii de frontieră le-au somat să se oprească, dar deoarece acestea nu s-au conformat, au fost trase mai multe focuri de avertisment în plan vertical, cu respectarea prevederilor legale.

Cei în cauză au abandonat coletele și au fugit de la fața locului, dispersându-se în direcții diferite.

Polițiștii de frontieră au continuat urmărirea, reușind astfel să rețină un bărbat, cetățean român, identificat ca fiind Ionel M. în vârstă de 22 ani, domiciliat pe raza județului Vâlcea.

Imediat, polițiștii de frontieră au informat autoritățile de frontieră ucrainene despre eveniment, concomitent cu dispunerea unor măsuri de supraveghere și verificare a zonei.

În continuare, s-a luat măsura conducerii bărbatului împreună cu baxurile cu țigări la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor au rezultat 9.910 pachete țigări, de proveniență ucraineană, în valoare de 116.000 lei, care au fost ridicate în vederea confiscării.

În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrabandă și trecere frauduloasă a frontierei de stat, verificările fiind continuate sub directa coordonare a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...