ACCIDENT DE MUNCĂ MORTAL la Berbeşti! Un bărbat şi-a pierdut viaţa (FOTO)

Un muncitor de la Exploatarea Minieră Berbeşti şi-a pierdut viaţa, după ce a fost strivit de o bandă transportoare. Tragicul accident a avut loc sâmbătă, 12 august 2017.

Ionel Ghidarcea era unul dintre cei mai buni muncitori de la Berbeşti, însă ghinionul a făcut ca o piesă dintre banda transportoare şi maşină să se desprindă şi astfel bărbatul a fost prins şi şi-a pierdut viaţa.

Ionel Ghidarcea avea 46 de ani şi era din localitatea Tomşani, judeţul Vâlcea.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Deja, Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea a demarat o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Verificări au demarat şi poliţiştii de la Berbeşti în acest caz.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...