Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Un stop cardiac i-a fost fatal unei persoane din Vâlcea

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 15 situaţii de urgenţă.

S-a intervenit în localitățile : Livezi, Grădiștea, Râmnicu Vâlcea, Bujoreni, Brezoi, Pesceana, Băile Olănești, Măciuca, Mălaia, Sinești, Băbeni, Prundeni, Budești și Ocnele Mari. Pacienții care au solicitat ajutorul echipelor de intervenție aveau următoarele afecțiuni : junghiuri în zona toracică, o fractură la antebraț, multiple traumatisme în urma unui accident rutier, dureri abdominale, stări febrile, traumatisme la coloana vertebrală, dureri lombare, insuficiențe respiratorii contuzii și plăci în zona facială și un stop cardiac.

În urma acordării primului ajutor medical, pacienții au primit ajutor medical calificat, după care au fost transportați la cele mai apropiate unități spitalicești pentru îngrijiri suplimentare. Pentru persoana găsită în stop cardiac s-au efectuat manevre de resuscitare, însă din păcate, fără nici un rezultat, decesul acesteia fiind declarat de către medicul de la ambulanță.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus