3 vâlceni au dat radarele peste cap pe autostrada A1. Unul rula cu 214 km/h

Conducătorii auto, 25 de bărbați și 2 femei, au fost sancţionați contravenţional, cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei, totodată fiindu-le reţinute permisele de conducere auto, pentru 90 de zile. Printre ei se numără şi trei şoferi vâlceni.

La data de 7 august a.c., pe autostrada A1, polițiștii Brigăzii de Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române, la ora 14:30, au depistat un bărbat, de 28 de ani, din județul Vâlcea, care circula cu 214 km/h.

De asemenea, la data de 8 august a.c., polițiștii rutieri au depistat, pe aceeași autostradă, la ora 13:40, un bărbat, de 25 de ani, din județul Vâlcea, conducând cu 192 km/h.

Tot la data de 8 august a.c., pe autostrada A1, aparatul radar a înregistrat, la ora 21:00, un bărbat, de 35 de ani, din județul Vâlcea, conducând cu 200 km/h.

Vă reamintim că, depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...