Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

3 vâlceni au dat radarele peste cap pe autostrada A1. Unul rula cu 214 km/h

Conducătorii auto, 25 de bărbați și 2 femei, au fost sancţionați contravenţional, cu amendă cuprinsă între 1.305 și 2.900 de lei, totodată fiindu-le reţinute permisele de conducere auto, pentru 90 de zile. Printre ei se numără şi trei şoferi vâlceni.

La data de 7 august a.c., pe autostrada A1, polițiștii Brigăzii de Autostrăzi și Misiuni Speciale a Poliției Române, la ora 14:30, au depistat un bărbat, de 28 de ani, din județul Vâlcea, care circula cu 214 km/h.

De asemenea, la data de 8 august a.c., polițiștii rutieri au depistat, pe aceeași autostradă, la ora 13:40, un bărbat, de 25 de ani, din județul Vâlcea, conducând cu 192 km/h.

Tot la data de 8 august a.c., pe autostrada A1, aparatul radar a înregistrat, la ora 21:00, un bărbat, de 35 de ani, din județul Vâlcea, conducând cu 200 km/h.

Vă reamintim că, depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele dintre principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus