Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Petrică Mâţu Stoian va cânta la Ziua Comunei Drăgoeşti

Şi în acest an, de Sfânta Maria, locuitorii comunei Drăgoeşti vor petrece de Ziua Comunei, ajunsă la cea de-a VI-a ediţie. Cap de afiş în acest an este celebrul cântăreţ de muzică populară Petrică Mâţu Stoian. De asemenea, vor mai concerta şi Maria Ghenea, Rodica Nicolaescu, Cosmin Scheanu, Maria Bădilă Irimia, Formaţia Ghenea şi Albulescu.

De departe, cel mai bucuros de acest eveniment este chiar primarul localităţii Drăgoeşti, Gheorghe Melente, care aşteaptă cu nerăbdarea reîntoarcerea fiilor satului pe data de 15 august. Locaţia va fi aceeaşi, lângă stadionul comunal. În total, pe scena de la Drăgoeşti vor urca şapte cântăreţi. De asemenea, tinerii din localitate vor participa la competiţii sportive.

Foc de artificii, începând cu orele 22

Primarul Gheorghe Melente îi invită pe toţi cetăţenii din localitatea Drăgoeşti, şi nu numai, să vină la Stadionul Comunal pentru a participa la Ziua Comunei, în data de 15 august, începând cu orele 14-14:30. Acesta a mai menţionat faptul că şi în acest an, în jurul orelor 22:00, spectatorii vor avea parte de un spectaculos foc de artificii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus