Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Primăria Brezoi vă invită la “Târgul Lotrilor”

La o lună după ce Brezoiul a fost gazda unui festival muzical de excepţie, şi anume „Open Air Blues Festival Brezoi Vâlcea", primarul Schell vă invită la “Târgul Lotrilor”. Ajuns la cea de-a VIII-a ediţie, acest festival cultural-artistic va aduce, şi în acest an, artişti renumiţi pe scena care va fi amplasată în parcul din zona centrală a oraşului Brezoi.

Connect-R, Maria Dragomiroiu, Trupa Heaven şi Talisman sunt doar o parte din artiştii care vor urca pe scena din Brezoi

Deschiderea oficială a festivalului va avea loc vineri, 18 august, unde, de la ora 19.00, vor fi acordate o serie de premii şi distincţii. De asemenea, va avea loc şi un program artistic susţinut de către elevii de la Liceul „Gheorghe Surdu”. De la ora 20:00 va avea loc concertul de muzică populară, susţinut de Mariana Stan, Nicu Paleru şi Maria Dragomiroiu. Aceştia vor fi acompaniaţi de Taraful „Hai noroc”.

În data de 19 august, începând cu ora 20:00 vor avea loc concerte de muzică uşoară ale trupelor locale. De la ora 21:00 vor susţine recitaluri Bianca Cristea, Aurel Moga, Julia Jianu (de la Trupa Sexy). Programul de sâmbătă va fi încheiat de către trupa Talisman.

În data de 20 august, începând cu ora 20:00 pe scenă vor urca Trupele Heaven, Prometeu, Vacanţa Mare şi Connect-R.
Programul va fi încheiat cu un spectaculos foc de artificii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus