Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

ALEXANDRA POLICE, are nevoie din nou de noi: Campanie caritabilă la magazinele Diana

09 Aug 2017
La casele de marcat ale magazinelor Diana au fost amplasate urne de donații ce vor colecta fonduri pentru Alexandra Police, tânăra din Vâlcea, studentă la Facultatea de Medicină Veterinară din Timișoara diagnosticată cu o formă rară de cancer.

După ce boala a recidivat a doua oară, este nevoie de o nouă intervenție chirurgicală efectuată la Clinica Anadolu din Turcia.

Cei care doresc să se alăture campaniei “Alături de Alexandra! ” și să ajute la strângerea fondurilor necesare continuării tratamentului o pot face depunând o sumă cât de mică în urnele special amenajate sau direct în contul RAIFFEISEN BANK (COD SWIFT RZBRROBU) : LEI RO22 RZBR 0000 O600 1641 7829|EURO RO76 RZBR 0000 0600 1768 1446, deschis pe numele Alexandra Police.

Proiectul umanitar se desfășoară pe o perioadă de două luni (8 august-8 octombrie) și este susținut de Consiliul Școlar al Elevilor de la Liceul Sanitar “Antim Ivireanu”.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus