Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Cel mai iubit bibliotecar este condus astăzi pe ultimul drum

De luni, lumea cărţilor este mai tristă în Vâlcea. În urma tragicul accident feroviar de la Podul de Fier din Ostroveni, Nicolae Popescu, angajat al Bibliotecii Judeţene “Antim Ivireanul” şi-a pierdut viaţa. Corpul neînsufleţit al bărbatului a fost depus la capela cimitirului Sfântul Ioan. Astăzi, de la ora 12:00, a început slujba de pomenire, după care, cortegiul funerar se va deplasa la Cimitirul “Cetăţuia”.

„Luni, 7 august 2017, s-a stins din viață în urma unui tragic accident, colegul nostru, Nicolae Popescu. Colectivul Bibliotecii Județene "Antim Ivireanul" Vâlcea împreună cu managerul său, conf. univ. dr. Remus Grigorescu este alături de familia îndoliată, în aceste momente grele. Corpul neînsuflețit al colegului nostru, Nicolae Popescu, se află depus la capela cimitirului "Sfântul Ioan". În data de 9 august 2017, la ora 12.00, va avea loc o slujbă de pomenire la capela "Sfântul Ioan", după care, cortegiul funerar se va deplasa la Cimitirul "Cetățuia", se arată în mesajul Bibliotecii Judeţene “Antim Ivireanul”.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus