Prinşi în timp ce conduceau fără permise. S-au ales cu dosare penale!

Prinşi în timp ce conduceau fără permise. S-au ales cu dosare penale! FOTO: www.observatorulph.ro
În noaptea de 7/8 august, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drăgășani au oprit în trafic, pe raza municipiului, un autoturism condus de un bărbat de 28 ani, din orașul Ocnele Mari. În urma verificării în bazele de date, a rezultat că bărbatul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie, fiindu-i întocmit dosar penal.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au oprit în trafic, pe raza comunei Roești, o motocicletă condusă de un bărbat de 28 ani, din comună, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că tânărul nu deține permis de conducere.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal atât lui, cât și fratelui său, un bărbat de 39 de ani, care îi încredințase vehiculul, deși știa că tânărul nu are permis.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus


Cautimasina.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...