FOTO: RÂMNICUL SUB APE! La pasajul din Nord apa a inundat gospodăriile

Ploaia torenţială din urmă cu puţin timp şi-a lăsat amprenta asupra unor zone din municipiul Râmnicu Vâlcea, mai ales acolo unde canalizările nu mai fac faţă surplusului de apă.

Mai multe străzi din municipiu au fost inundate în urma ploilor din ultimele ore, cele mai afectate fiind cele din nordul oraşului. La pasajul din Nord, apa depăşeşte o jumătate de metru şi deja a inundat mai multe locuinţe.

Hidrologii au emis un cod galben de inundaţii şi pentru judeţul Vâlcea, după caniculă fiind preconizate furtuni şi vijelii. Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis, luni, o atenționare Cod galben de inundații, valabilă până la ora 18:00, în bazine hidrografice de pe raza județelor Vâlcea, Gorj și Argeș.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...