Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

EXCLUSIV: AMBASADA pakistaneză de la Bucureşti va ridica mâine trupurile neînsufleţite de la VÂLCEA! Cele două tinere pakistaneze DECEDATE în ACCIDENTUL de pe DN7 se întorceau de la concertul UNTOLD

Informaţii de ultimă oră aflate ÎN EXCLUSIVITATE de redactorii VOCEA VÂLCII se referă la ceea ce va întreprinde ambasada pakistaneză din Bucureşti cu privire la cele două tinere decedate în accidentul de la Câineni de pe DN 7, care a avut loc luni, 7 august 2017.

Trupurile neînsufleţite ale tinerele pakistaneze de 21 şi 23 de ani se află la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea şi de acolo vor fi ridicate de către reprezentanţii ambasadei pakistaneze la Bucureşti în cursul zilei de marţi, 8 august 2017.

Pe surse am mai aflat că tinerele se întorceau de la Cluj, unde au participat la concertul UNTOLD. Ele se îndreptau către Bucureşti. Cele două deţineau viză scurtă de şedere valabilă 55 de zile, în perioada 14.06 - 07.08. 2017.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus