Două persoane DISPĂRUTE, depistate de poliţie la Prundeni şi Călimăneşti

La data de 6 august a.c., in jurul orei 23.30, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Prundeni au fost sesizați de o femeie din comuna Ionești, județul Vâlcea, cu privire la faptul că fratele său, un bărbat de 62 de ani, a plecat in cursul zilei cu bovinele la pășunat si nu s-a mai întors. Femeia a precizat ca animalele s-au întors singure din câmp, precum si faptul ca accesul către pășunile din zona este îngreunat datorita caracteristicilor deluroase, conturând astfel ideea ca este posibil ca bărbatul să fie in imposibilitatea de a reveni la domiciliu, acesta având și o sănătate precară. În urma sesizării, polițiștii au efectuat imediat verificări in zona terenurilor deluroase de pășunat amplasate in apropierea comunei Ionești, folosind mijloace auto 4x4 și au reușit identificarea la scurt timp a bărbatului în viață, la o distanta de circa 3 km de domiciliu, intr-o liziera, întins pe sol.
Acesta se afla în stare de hipertermie și a fost transportat la domiciliu său, unde a declarat ca nu a mai putut reveni la domiciliu din cauza stării de sănătate, fiind întrebat cu privire la solicitarea Serviciului de Ambulanţă, in vederea acordării de îngrijiri medicale, acesta a refuzat susținând ca in prezent si-a administrat tratamentul iar starea de sănătate s-a îmbunătățit. Din primele verificări rezultă că bărbatul nu a fost victima niciunei infracțiuni.

De asemenea, la data de 5 august a.c., în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Călimănești au fost sesizați de un cadru medical cu privire la faptul că o pacientă internată într-o instituție medicală de pe raza orașului, a plecat fără a anunţa şi nu s-a mai întors. Din verificările efectuate s-a stabilit că femeia de 73 de ani a plecat din unitatea medicală în jurul orei 17:45, mergând singură pe trotuar în direcţia Rm.Vâlcea. Polițiștii au efectuat investigații, reușind depistarea femeii în cursul nopții, pe raza orașului și inapoierea acesteia la unitatea medicală unde este internată.
Din documentarea realizată, rezultă că femeia nu a fost victima niciunei infracțiuni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...