Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Președintele Constantin Rădulescu AVERTIZEAZĂ: Porcii mistreți fac ravagii în județul Vâlcea! Au apărut şi şacalii

06 Aug 2017
Președintele Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, este îngrijorat de fenomenul care a luat amploare în ultima perioadă în județul Vâlcea, care privește atacul porcilor mistreți asupra culturilor și gospodăriilor cetățenilor din județul Vâlcea.

Constantin Rădulescu este decis ca luni, 7 august 2017, să convoace o sedință de urgență, la care să participe toți factorii implicați și cu putere de decizie. De asemenea, președintele CJ mai atrage atenția asupra unui fapt interesant: în judeţul Vâlcea s-au înmulţit şacalii, care, de asemenea, sunt animale de pradă, ce atacă tot ce prind.

"Porcii mistreti fac ravagii in judet! Nu voi accepta pasivitatea autoritatilor in fata acestei probleme deosebit de grave cu care se confrunta cetatenii judetului nostru!

Oamenii au ajuns la disperare, este un adevarat razboi iar cei care decid ......trebuie sa ia urgent masuri!

Este deja prea mult... gospodarii devastate..... culturi distruse..... maine dimineata voi invita autoritatile cu atributii directe la sediul CJ Valcea pentru a discuta si interveni rapid!

Pe langa mistreti in judet s-au inmultit sacalii... acestia ataca tot.... animale domestice si salbatice si la fel s-au inmultit foarte mult!", susţine preşedintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus