FOTO: Dorel lovește din nou la Vâlcea!

După ce au lucrat la schimbarea unor conducte de căldură de la Inspectoratul de Politie Judetean Valcea la punctul termic din 1 Mai (lucrarea a fost necesară întrucât instalația veche genera pierderi enorme an de an, cei de la CET Govora fiind nevoiți sa închidă căldură și apa caldă de câteva ori) muncitorii au lăsat două plăci de fier în mijlocul străzii, chiar dacă lucrarea s-a terminat.

Greutatea plăcilor, traficul și căldurile extreme au împins plăcile în asfalt, distrugându-l, după cum pe poate observa și în imaginile alăturate. Când le vor ridica din mijlocul străzii, aceștia vor observa greșeala, însă va fi prea târziu. De ce au mai fost lăsate având în vedere că strada a fost asfaltata la loc, acestea fiind amplasate oricum pe lângă lucrare, cine se va face răspunzător și va reasfalta în zonă? pe cheltuiala cui?

De asemenea, oamenii sunt nevoiți să suporte și zgomotul provocat de mașinile care traversează ziua și noaptea aceste plăci.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...