A fost identificat autorul a doua FURTURI comise în această săptămână, în Râmnicu Vâlcea

04 Aug 2017
A fost identificat autorul a doua FURTURI comise în această săptămână, în Râmnicu Vâlcea FOTO: Arhiva Alba24
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Râmnicu Vâlcea au reușit identificarea autorului a două furturi comise în zilele trecute și a unei tentative de furt în dauna unei asociații de proprietari din Râmnicu Vâlcea.

La data de 2 august a.c., polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în sediul unei asociații de proprietari din Ostroveni, fără a sustrage nimic însă. În ziua următoare au fost primite alte două sesizări de la operatorul comercial al unei societăți din Râmnicu Vâlcea, de unde fusese sustras un telefon mobil și de la un bărbat de 54 de ani, tot din oraș, păgubit de o bormașină și alte câteva bunuri.

În urma investigațiilor efectuate în cadrul dosarelor penale, polițiștii au reușit identificarea autorului în persoana unui tânăr de 19 ani, față de care s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările continuă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...