Şofer fără permis, oprit cu FOCURI DE ARMĂ la Voineasa!

Ieri, 3 august, polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Voineasa au depistat în trafic un șofer care nu deținea permis de conducere, acesta refuzând să oprească mașina la semnal. În cursul după-amiezii, polițiștii au efectuat semnalul de oprire unui autoturism care se deplasa pe Drumul Național 67C, către Obârșia Lotrului, șoferul refuzând însă să oprească. Polițiștii au pornit în urmărirea mașinii pe o distanță de aproximativ 1 kilometru, conducătorul autoturismului refuzând în continuare sa oprească.

La un moment dat șoferul a oprit autoturismul, a coborât din acesta și a fugit în pădurea aflată în partea stângă a Drumului Național 7A . Polițiștii l-au somat verbal în mai multe rânduri, după care s-a executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare, moment în care persoana urmărită s-a oprit din alergat, fiind condus la sediul Poliției Stațiunii Voineasa.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 27 de ani din municipiul Lupeni, județul Hunedoara, nu deține permis de conducere pentru nici o categorie. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a deține permis de conducere.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...