Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Indemnizaţie lunară de 800 de milioane vechi pentru creşterea copilului, în VÂLCEA

04 Aug 2017
Indemnizaţie lunară de 800 de milioane vechi pentru creşterea copilului, în VÂLCEA FOTO: projuris.ro
Un părinte din Vâlcea se află în topul celor care primesc indemnizaţii de lux. Pe primul loc se află Bucureştiul, acolo unde cea mai mare indemnizaţie este de 159.000 lei, urmează Aradul cu 108.700 lei iar pe ultima treaptă din podim se situează Vâlcea cu 81.000 lei.

Potrivit O. G. nr. 111/2010, valoarea minimă a indemnizației lunare pentru creșterea copilului este de 85% din media veniturilor nete realizate în 12 luni, consecutive sau nu, lucrate în decursul ultimilor doi ani de dinaintea nașterii copilului.

După numai un an de la scoaterea plafonului pentru indemnizaţia de creşterea copilului, Guvernul vrea să pună din nou o limită, şi anume: 1.800 de euro. Aşadar, dacă aveţi copii mici atunci este bine să ştiţi că indemnizaţiile pentru creşterea lor vor fi plafonate la suma de 8.500 de lei din septembrie. Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat că vrea să pună capăt ″haosului generalizat″⁣ creat de scoaterea plafonului, măsură susţinută şi votată de altfel anul trecut tot de PSD.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)