FOTO-VIDEO: Mașinile de epocă s-au aliniat în faţa Primăriei Râmnicului pentru Transalpina Retro Rally

Nostalgicii vremurilor de mult apuse, și nu numai, pot admira mașinile de epocă în cadrul unui raliu dedicat special acestora. Astăzi, de la ora 10, mașinile care au întrunit condițiile de participare pentru „Transalpina Retro Rally” vor lua startul, din faţa primăriei, pe cel mai frumos traseu: Râmnicu Vâlcea - Măldărești - Horezu - Novaci - Rânca - Pas Urdele 2150m - Obârșia Lotrului - Voineasa - Călimănești – Râmnicu Vâlcea.
Mașinile participante la Transalpina Retro Rally dețin certificat de vehicul istoric. Sunt și echipaje internaționale înscrise în raliu.

De asemenea, în faţa Parcului Mircea cel Bătrân, s-a deschis o expoziţie de maşini de epocă. Acestea pot fi admirate până duminică la ora 12.00.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...