Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră

Firma BOZO din VÂLCEA a ajuns și în Africa de Sud

26 Iul 2017
Succes cu conotații internaționale pentru o firmă din Vâlcea. Producător de detergenti, odorizanti, balsamuri, degresanti, detartranti, solutii anti-calcar, solutii anti-rugina, solutii pentru geamuri, sapun lichid, inalbitori de rufe și parfumuri ambientale, compania BOZO, fondată în anul 1995 în Râmnicu Vâlcea, s-a dezvoltat an de an atât din punct de vedere al tehnologiei, cât și producerii și comercializării produselor.

Având în vedere calitatea ridicată a produselor firmei BOZO, acestea au pătruns atât pe piața internă, cât și internațională. În curând, produsele BOZO vor ajunge și în Africa de Sud, cu ocazia Zilei Naționale.

”Bozo va fi alături de Ambasada României din Africa de Sud, cu prilejul sărbătoririi Zilei Naționale, trimițând pachete/cadou ce conțin câte un odorizant și o farfurioră din ceramica de Horezu, spre a fi oferite invitaților la recepția prilejuită de acest eveniment, promovând atât firma cât și arta populară tradițională”, ne-a declarat Gili Boruz, cel care a înființat și conduce cu succes o firmă cu un brad românesc de calitate.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus