Un mopedist de 34 de ani a decedat pe loc, după ce a făcut accident

Ieri, în jurul orei 20.15, în comuna Nicolae Bălcescu, sat Șerbăneasa a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Astfel, polițiștii ajunși la faţa locului au stabilit că un bărbat de 34 de ani din comuna Nicolae Bălcescu, a condus un moped în localitate, iar la intersecția DJ 678B cu DC 32B, a pierdut controlul mopedului și a căzut de pe un pod la o diferență de nivel de 4 m., decedând pe loc.

Sfaturi pentru mopediști pentru a nu fi implicati in evenimente rutiere:
Pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere, Poliţia Română recomandă conducătorilor de mopede, următoarele:
* Asiguraţi-vă mijloacele necesare de protecţie, în special pentru zona cervicală şi lombară și folosiți întotdeauna casca de protecție!
* Păstraţi în mers o distanţă suficientă faţă de autovehiculul din faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă, atunci când condiţiile de deplasare o impun!
* Asiguraţi-vă vizibilitatea în trafic, cu luminile de întâlnire, obligatorii prin lege, precum şi cu ajutorul unor elemente reflectorizante!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...