Azi-noapte o biserică din Vâlcea a fost lovită de trăsnet

Pompierii militari din cadrul ISU „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit în data de 25.07.2017, la ora 05.45, în localitatea Nicolae Bălcescu satul Gâltofani, pentru stingerea unui incendiu declanșat la o biserică.

Incendiul s-a declanșat la nivelul acoperișului, iar până la sosirea pompierilor au ars: elemente din lemn ale cupolei estice fiind afectată o suprafață de aproximativ 40 mp din acoperiș. Prin intervenția promptă a pompierilor s-a reușit limitarea extinderii incendiului la restul imobilului, acesta fiind stins după aproape trei ore de la anunțare.

Cercetările preliminare arată că flăcările s-au declanșat în urma producerii unei descărcări electrice produse pe fondul instabilității atmosferice.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...