Denisa Manelista va fi înmormântată marți la Ștefănești, în județul VÂLCEA

24 Iul 2017
Trupul neînsuflețit al Denisei Răducu, care a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost depus la Capela Cimitirului Bellu din București. Artista va fi înmormântată în rochie de mireasă marți, 25 iulie 2017, la Ștefănești, în județul Vâlcea.

Denisa Manelista a murit duminică in jurul orelor 04:30, dupa 4 luni de lupta continua cu boala teribila care i-a si adus sfarsitul. Artista avea doar 27 de ani si era cea mai indragita tanara cantarete de muzica de petrecere de la noi.

În aceste zile grele și pline de durere, membrii familiei sale îi pregătesc funeraliile și au stabilit în linii mari detaliile înmormântării. Prima decizie luată de familie a fost cea a zilei înmormântării, care va avea loc în cursul zilei de marți, 25 iulie, în localitatea Stefănești.

Totodată, cei din familie au decis sa o îmbrace pe Denisa în rochie albă de mireasă. Acest obicei vechi se practică în cazul tinerelor care sunt fecioare și nu au purtat cununiile pe cap și nu au fost căsătorite niciodată.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...