Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


Denisa Manelista va fi înmormântată marți la Ștefănești, în județul VÂLCEA

24 Iul 2017
Trupul neînsuflețit al Denisei Răducu, care a murit în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost depus la Capela Cimitirului Bellu din București. Artista va fi înmormântată în rochie de mireasă marți, 25 iulie 2017, la Ștefănești, în județul Vâlcea.

Denisa Manelista a murit duminică in jurul orelor 04:30, dupa 4 luni de lupta continua cu boala teribila care i-a si adus sfarsitul. Artista avea doar 27 de ani si era cea mai indragita tanara cantarete de muzica de petrecere de la noi.

În aceste zile grele și pline de durere, membrii familiei sale îi pregătesc funeraliile și au stabilit în linii mari detaliile înmormântării. Prima decizie luată de familie a fost cea a zilei înmormântării, care va avea loc în cursul zilei de marți, 25 iulie, în localitatea Stefănești.

Totodată, cei din familie au decis sa o îmbrace pe Denisa în rochie albă de mireasă. Acest obicei vechi se practică în cazul tinerelor care sunt fecioare și nu au purtat cununiile pe cap și nu au fost căsătorite niciodată.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella