IMAGINI ŞOCANTE: Câini spânzuraţi într-o pădure de lângă Ocnele Mari

Atenţie, imagini care te pot afecta emoţional! Imagini oribile cu câţiva câini spânzuraţi au apărut în spaţiul public, iar Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea s-a sesizat în acest sens, demarând cercetările.

Persoanele care au postat imaginile susţin că fotografiile au fost făcute la marginea unei păduri din apropierea localităţii Ocnele Mari.

Reprezentanţi ai Poliţiei Judeţene Vâlcea au declarat că cercetările în acest caz se derulează în baza legii privind protecţia animalelor.

Surse judiciare au afirmat că din primele informaţii reiese că imaginile cu câinii spânzuraţi sunt reale şi ar fi fost făcute la marginea unei păduri din apropierea localităţii Ocnele Mari.

"UPDATE! Poliția a fost la fata locului și s-au făcut constatări. Avem ceva certitudini cu privire la aceasta oribila crima:

https://www.facebook.com/iulian.puican/posts/1737765132919880

Suntem aproape, criminalule! Te vom găsi cât de curând și vei plăti ptr asta!

Tu, criminal in liberare, vei plăti pentru ceea ce ai făcut!! Tu, bestie bipeda, care ne-ai luat liniștea vei plăti și vom face tot ce ne sta in putința sa facem asta, îți promit! Descoperiți in pădurea dintre cazanesti/ocne, valcea! Imi cer scuze de poze însă aceasta este crudul adevăr! Unul care face asta unor suflete nevinovate o face și unui om!

Cu ce ți-au greșit sufletele astea, psihopatul?!

ORICINE OFERĂ INFORMAȚII DESPRE CINE AR FI PUTUT FACE ASTA PRIMEȘTE O RECOMPENSA! PUN RECOMEPENSA PE CAPUL NENOROCITULUI ĂSTUIA! SHARE masiv!

Faceți reclamații online la politie sa nu treacă acest caz neobservat: https://vl.politiaromana.ro/ro/petitii-online", a postat pe pagina sa de socializare Iulian Puican, preşedintele Asociaţiei de Protecţie a Animalelor "A Doua Sansa" Râmnicu Valcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...