Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

FOTO: Hrubaru, implicat într-un accident de motocicletă la Horezu. Care este starea fostului prezentator al Cronicii Cârcotașilor

FOTO: Hrubaru, implicat într-un accident de motocicletă la Horezu. Care este starea fostului prezentator al Cronicii Cârcotașilor FOTO: spynews.ro
Cristian Hrubaru a fost implicat, duminică, într-un grav accident de circulaţie informează Spynews.ro.  Accidentul s-a produs într-o intersecție din centrul orașului Horezu (Strada General Magheru colt cu Str. Tudor Vladimirescu), motocicleta condusă de Hrubaru fiind lovită de automobilul unui șofer ce a venit de pe un drum secundar și care nu a acordat prioritate.
Cristi Hrubaru a fost preluat de un echipaj de la ambulanţă şi a fost transportat de urgenţă la spitalul din Horezu. Fostul prezentator s-a ales cu leziuni la unul dintre picioare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella