Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

VIDEO INCREDIBIL: Cât de rapid au amenajat soldaţii americani un pod plutitor peste râul Olt

13 Iul 2017
VIDEO INCREDIBIL: Cât de rapid au amenajat soldaţii americani un pod plutitor peste râul Olt foto captura video
video facebook
Prezenţa soldaţilor americani pe teritoriul judeţului Vâlcea, în cadrul exerciţiului militar Saber 2017, ne oferă aproape zilnic imagini inedite, de cel emai multe ori extraordinare. Iată că în data de 13 iulie 2017, un vâlcean a suprins în imagini amenajarea unui pod plutitor peste râul Olt. Eficienţa şi rapiditatea cu care s-au mişcat soldaţii americani i-au lăsat pe privitori cu gurile căscate, cunoscut fiind modul lent în care mişcă românii când este vorba despre aşa ceva.

Amintim că ăn perioada 15-17 iulie, şi pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea se va desfăşura un amplu exerciţiu militar. Consiliul Local, întrunit în şedinţa ordinară la data de 31 mai 2017, şi-a exprimat acordul privind desfăşurarea exerciţiului militar pe raza municipiului. De asemenea, în perioada respectivă, se va da în folosință, cu titlul gratuit, un teren în suprafață de 1,5 ha, situat în punctul „porcărie Râureni”, precum şi a tronsonului din B-dul Dem Rădulescu, cuprins între sensul giratoriu de la intersecţia cu str. Ostroveni şi sensul giratoriu de la intersecţia cu strada Ştrandului (DN 67), aparţinând domeniului public al municipiului Râmnicu Vâlcea.

În cadrul exerciţiului se vor amenaja trei puncte de trecere pe poduri plutitoare peste râul Olt, la aproximativ 2 km sud de barajul hidrotehnic Râmnicu Vâlcea sud, pentru trecerea echipamentelor militare, iar pe terenul solicitat pentru folosinţă din punctul "porcărie-Râureni", se vor realiza rampele de acces la cele trei poduri plutitoare şi consolidarea acestora cu un strat suplimentar din balast.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella