Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

ADMITERE LICEU: Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” a adunat aproape toţi elevii care au luat 10 la Evaluarea Naţională

ADMITERE LICEU: Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” a adunat aproape toţi elevii care au luat 10 la Evaluarea Naţională foto: Monitorul de Cluj
Elevii vâlceni au aflat în ce liceu vor învăţa din clasa a IX-a, după prima repartizare computerizată. Rezultatele au fost afişate ieri pe Edu.ro.

Din cei 10 elevi care au reuşit să obţină media maximă la Evaluarea Naţională, șapte au fost admişi la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”. Ceilalţi trei au fost admişi la Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari”, la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab” şi la Colegiul Naţional „Gib Mihăescu”, Drăgăşani.

La Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, la specializarea ştiinţele naturii, ultima medie de admitere a fost 9,58. La specializarea matematică-informatică, ultima medie de admitere a fost 9,40. La ştiinţe sociale, ultima medie de admitere a fost 8,73, în timp ce la filologie a fost 8,48.

La Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, la specializarea matematică-informatică, ultima medie de admitere a fost 9,29. A urmat apoi specializarea ştiinţele naturii, bilingv engleză, cu media 9,12. La ştiinţe sociale, ultima media de admitere a fost 8,54, iar pe ultimul loc s-a situat specializarea filologie cu 8,27.

La Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari”, ultimul elev admis la specializarea matematică-informatică a avut o medie de 8,67. La ştiinţele naturii, ultima medie a fost 8,43. La ştiinţe sociale ultima medie de admitere a fost 8,24, iar pe ultimul loc s-a aflat filologia cu media 8,18.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella