400 kg de pepene verde CONFISCATE la Suteşti şi Berislăveşti

400 kg de pepene verde CONFISCATE la Suteşti şi Berislăveşti FOTO: Image.stirileprotv.ro
Polițiștii din cadrul Postului de poliție Sutești, Berislăvești și Sălătrucel au depistat ieri, 5 iulie, două autoturisme care transportau pepene verde fără îndeplinirea condițiilor prevăzute de lege. La data de 05 iulie a.c., polițiștii din cadrul Postului de poliție Sutești au oprit pe raza comunei un autoturism în care se transportau 313 kilograme de pepene verde, condus de un bărbat de 62 de ani din municipiul Drăgășani.

În urma verificărilor a reieșit că bărbatul intenționa să comercializeze pepenele în Sutești și nu avea documente legale de proveniență pentru marfă. S-a aplicat o sancțiune contravențională de 1.000 de lei conform prevederilor Legii 12/1990 cu privire la protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, iar cantitatea de pepene verde a fost confiscată.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Berislăvești și Postului de Poliție Sălătrucel au depistat un bărbat municipiul Râmnicu Vâlcea in timp ce comercializa pe raza comunei Berislavesti, pepeni fara a deține documentele prevazute de lege.

În urma verificărilor efectuate s-a dispus sancționarea contravențională a bărbatului si confiscarea celor 100 de kilograme de pepeni.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...