BAC 2017: S-au afişat rezultatele pentru Vâlcea!

În judeţul Vâlcea, la examenul de bacalaureat, au fost înscriși un număr de 2.816 elevi, din care 2.437 de absolvenți au fost din seria curentă și 379 din seriile anterioare. La probele scrise, arondarea s-a realizat pe zece centre de examen.
După o lună de foc, la data de 5 iulie, absolvenţii claselor a XII-a au aflat cum s-au descurcat la examenul maturităţii. De remarcat este faptul că în comparaţie cu anul trecut, elevii au aflat mai repede notele obţinute.
În aceeași zi, până la ora 20, s-au depus și contestațiile. Având în vedere faptul că mulţi elevi au obţinut aproape medii maxime, se aşteaptă ca după contestaţii, numărul celor care au obţinut nota 10, să mai crească.

Patru elevi vâlceni au reuşit să ia media maximă la examenul maturităţii

După muncă şi răsplată! Elevii care au învăţat constant au reuşit să obţină note mari, munca fiindu-le din plin răsplătită. Astfel, în judeţul Vâlcea, patru elevi au reuşit să ia media 10 la examenul de Bacalaureat.

De la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, nu mai puţin de trei elevi au reuşit să ia media 10. Aceştia sunt Lorena-Daiana Nicolae, Roxana Cristina Răban și Ștefan Adrian Săvulescu, toți trei fiind absolvenţi ai profilului Științele Naturii. De asemenea, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, Hogea Cristina-Teodora, a reuşit să obţină media maximă. Cristina este absolventă a specializării Matematică-Informatică.

Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, pe primul loc la promovabilitate

În ceea ce priveşte promovabilitatea la examenul de Bacalaureat, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” se află pe primul loc, după ce a obţinut un procent de 97,86%. Aici din 281 de elevi prezenţi, 274 au trecut examenul maturităţii cu brio.

Pe locul doi, la o distanță extrem de mică, se află Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari”, cu un procent de 97,12%. Aici, din 208 de elevi prezenţi, 202 au promovat.

Pe locul trei se află Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, cu un procentaj de 94,74%. La Colegiul de Informatică, din cei 190 de elevi înscrişi, 180 au reuşit să promoveze examenul.

Aici poţi vedea rezultatele în Vâlcea.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...