Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


BAC 2017: S-au afişat rezultatele pentru Vâlcea!

În judeţul Vâlcea, la examenul de bacalaureat, au fost înscriși un număr de 2.816 elevi, din care 2.437 de absolvenți au fost din seria curentă și 379 din seriile anterioare. La probele scrise, arondarea s-a realizat pe zece centre de examen.
După o lună de foc, la data de 5 iulie, absolvenţii claselor a XII-a au aflat cum s-au descurcat la examenul maturităţii. De remarcat este faptul că în comparaţie cu anul trecut, elevii au aflat mai repede notele obţinute.
În aceeași zi, până la ora 20, s-au depus și contestațiile. Având în vedere faptul că mulţi elevi au obţinut aproape medii maxime, se aşteaptă ca după contestaţii, numărul celor care au obţinut nota 10, să mai crească.

Patru elevi vâlceni au reuşit să ia media maximă la examenul maturităţii

După muncă şi răsplată! Elevii care au învăţat constant au reuşit să obţină note mari, munca fiindu-le din plin răsplătită. Astfel, în judeţul Vâlcea, patru elevi au reuşit să ia media 10 la examenul de Bacalaureat.

De la Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, nu mai puţin de trei elevi au reuşit să ia media 10. Aceştia sunt Lorena-Daiana Nicolae, Roxana Cristina Răban și Ștefan Adrian Săvulescu, toți trei fiind absolvenţi ai profilului Științele Naturii. De asemenea, de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, Hogea Cristina-Teodora, a reuşit să obţină media maximă. Cristina este absolventă a specializării Matematică-Informatică.

Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”, pe primul loc la promovabilitate

În ceea ce priveşte promovabilitatea la examenul de Bacalaureat, Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân” se află pe primul loc, după ce a obţinut un procent de 97,86%. Aici din 281 de elevi prezenţi, 274 au trecut examenul maturităţii cu brio.

Pe locul doi, la o distanță extrem de mică, se află Colegiul Naţional „Alexandru Lahovari”, cu un procent de 97,12%. Aici, din 208 de elevi prezenţi, 202 au promovat.

Pe locul trei se află Colegiul Naţional de Informatică „Matei Basarab”, cu un procentaj de 94,74%. La Colegiul de Informatică, din cei 190 de elevi înscrişi, 180 au reuşit să promoveze examenul.

Aici poţi vedea rezultatele în Vâlcea.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella