Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Ultima oră


FOTO - VIDEO: ANDREEA MANTEA, plimbare cu vaporaşul pe Olt! S-a strigat darul la RÂMNICU VÂLCEA

FOTO - VIDEO: ANDREEA MANTEA, plimbare cu vaporaşul pe Olt! S-a strigat darul la RÂMNICU VÂLCEA foto captura video
video Kanal D Romania
Aflată în judeţul Vâlcea pentru a participa la o nuntă, în cadrul sezonului 7 al emisiunii "Se strigă daru'", Andreea Manta nu a ratat ocazia de a se plimba cu vaporaşul pe Olt. Seara, Andreea Manta şi colegul ei, Bursucul au fost oaspeţii de onoare ai unei nunţi în Râmnicu Vâlcea, care a avut loc la restaurantul Vila Boierului din Râmnicu Vâlcea.

Cristina şi Robert, ambii de 26 de ani, ea din Râmnicu Vâlcea, el din Stoeneşti, şi-au unit destinele şi au dorit să aibă o nuntă ca în poveşti. Prezenţa celor de la "Se strigă darul" în mijlocul nuntaşilor a garantat distracţia, ringul de dans fiind plin de la începutul nunţii până la final.

Deputatul Vasile Cocoş, prezent la nuntă, a avut numai cuvinte de laudă. "E o nuntă super. Mireasa este vecina mea şi o ştiu de când era mică. Toată lumea se distrează şi mă bucur mult pentru tinerii insurăţei că au păşit cu dreptul în viaţa lor împreună.

Primarul localităţii Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă, a fost impresionat de dansatoarele exotice, care au încălzit atmosfera la nuntă, ba chiar a şi dansat cu ele.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella