FOTO - VIDEO: ANDREEA MANTEA, plimbare cu vaporaşul pe Olt! S-a strigat darul la RÂMNICU VÂLCEA

FOTO - VIDEO: ANDREEA MANTEA, plimbare cu vaporaşul pe Olt! S-a strigat darul la RÂMNICU VÂLCEA foto captura video
video Kanal D Romania
Aflată în judeţul Vâlcea pentru a participa la o nuntă, în cadrul sezonului 7 al emisiunii "Se strigă daru'", Andreea Manta nu a ratat ocazia de a se plimba cu vaporaşul pe Olt. Seara, Andreea Manta şi colegul ei, Bursucul au fost oaspeţii de onoare ai unei nunţi în Râmnicu Vâlcea, care a avut loc la restaurantul Vila Boierului din Râmnicu Vâlcea.

Cristina şi Robert, ambii de 26 de ani, ea din Râmnicu Vâlcea, el din Stoeneşti, şi-au unit destinele şi au dorit să aibă o nuntă ca în poveşti. Prezenţa celor de la "Se strigă darul" în mijlocul nuntaşilor a garantat distracţia, ringul de dans fiind plin de la începutul nunţii până la final.

Deputatul Vasile Cocoş, prezent la nuntă, a avut numai cuvinte de laudă. "E o nuntă super. Mireasa este vecina mea şi o ştiu de când era mică. Toată lumea se distrează şi mă bucur mult pentru tinerii insurăţei că au păşit cu dreptul în viaţa lor împreună.

Primarul localităţii Stoeneşti, Gheorghe Dumbravă, a fost impresionat de dansatoarele exotice, care au încălzit atmosfera la nuntă, ba chiar a şi dansat cu ele.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...