Bărbat de 74 de ani, sancționat pentru transport de lemne fără acte

Bărbat de 74 de ani, sancționat pentru transport de lemne fără acte FOTO: www.infomm.ro
La data de 1 iulie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Băile Govora şi Postului de Poliţie Buneşti au depistat în trafic trei bărbați care transportau material lemnos și cărbune fără respectarea prevederilor legale. Pe Drumul Național 67, pe raza localităţii Bunești, polițiștii au oprit în trafic o autoutilitară care transporta material lemnos, condusă de un bărbat, de 38 de ani, din comuna Costești.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că șoferul în cauză transporta 3.50 metri cubi de material lemnos – lemn de foc, în baza unui aviz de însoțire a mărfii pe care era înscrisă o altă cantitate de material lemnos.

În aceeași zi, a fost depistat un bărbat, de 74 de ani, în timp ce tranporta, cu un atelaj hipo, 0.8 metri cubi de material lemnos, specia salcâm, fără să dețină documente legale de proveniență ori transport. Poliţiştii au aplicat sancțiuni contravenționale, în conformitate cu prevederile Legii nr. 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice şi au confiscat materialul lemnos transportat ilegal.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...