A condus o autoutilitară băut şi a făcut accident. Acum s-a ales cu dosar penal!

A condus o autoutilitară băut şi a făcut accident. Acum s-a ales cu dosar penal! FOTO: Bucurestifm.ro
Polițiștii rutieri i-au întocmit dosar penal unui șofer implicat într-un eveniment rutier, aflându-se sub influenţa alcoolului.

La data de 29 iunie a.c., un bărbat de 57 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea a condus o autoutilitară pe strada Cerna, din oraș, iar la efectuarea virajului la stânga, nu s-a asigurat corespunzător, acroșând ușor un autoturism oprit pe partea dreaptă, regulamentar.

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule au rezultat doar pagube materiale, fără ca vreo persoană să fie rănită. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier au testat conducătorii auto cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul șoferului autoutilitarei și 0,00 mg/l în cazul șoferului autoturismului.

Șoferul autoutilitarei a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, pe numele acestuia fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...