A fost incendiu la o magazie din Popeşti

A fost incendiu la o magazie din Popeşti FOTO: www.vdposmolensk.ru
În data de 26.06.2017, la ora 01.20, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o magazie în localitatea Popești.

Până la sosirea forţelor de intervenţie şi stingerea incendiului, au ars: o magazie, construită din lemn cu învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de circa 10 mp. și aproximativ 2 mc. Lemne de foc. De asemenea au fost degradate: acoperișul magaziei și gardul din spatele acesteia.

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este fumatul fără respectarea regulilor de apărare împotriva incendiilor.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...