Şoferi, prinşi BĂUŢI pe străzile VÂLCENE. Unul a refuzat să sufle în etilotest!

26 Iun 2017
Şoferi, prinşi BĂUŢI pe străzile VÂLCENE. Unul a refuzat să sufle în etilotest! FOTO: www.gorjeanul.ro
În seara zilei de 25 iunie a.c., în jurul orei 20.30, poliţişti din cadrul Poliţiei orașului Băile Govora au oprit pentru control, pe drumul național 67, pe raza comunei Bunești, un autoturism condus de G.A.C., de 28 de ani, din municipiul București. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în noaptea de 24 spre 25 iunie a.c., în jurul orei 00.30, poliţişti de ordine publică din cadrul Poliţiei municipiului Drăgășani, au oprit pentru control, pe strada Traian, un autoturism condus de P.A., de 28 de ani, din municipiul Drăgășani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o concentraţie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În ambele situații, poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”conducerea unui autovehicul pe drumurile publice, sub influența alcoolului”.

A refuzat să-i fie recoltate probe biologice de sânge sau să sufle în etilotest

În dimineața zilei de 25 iunie a.c, în jurul orei 04.00, polițiști din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Măldărești, au oprit în trafic pe Z.I.G., din comuna Vaideni, care conducea un autoturism pe drumurile publice din localitate. Având în vedere că bărbatul emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat testarea cu aparatul alcooltest şi prelevarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În prezent, bărbatul este cercetat penal pentru refuzul de la prelevarea de mostre biologice, faptă prevăzută de art. 337, din Codul penal.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...