Doi vâlceni au fost ÎNCARCERAȚI pentru INFRACŢIUNI comise la volan

Doi vâlceni au fost ÎNCARCERAȚI pentru INFRACŢIUNI comise la volan FOTO: www.infotr.ro
Polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea au mai pus în aplicare încă două mandate de executare a pedepsei cu închisoarea.

Potrivit comunicatului de presa, poliţiştii l-au depistat pe U. I., de 59 ani, din municipiul Râmnicu Vâlcea, condamnat la executarea pedepsei închisorii de 2 ani, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice peste limita legală, precum și pe S. F. din comuna Budeşti, condamnat la o pedeapsă de 2 ani şi 10 luni inchisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În fapt, U. I., la data de 23.04.2012, a fost depistat de polițiști pe bulevardul Nicolae Bălcescu din municipiul Rm. Vâlcea având o alcoolemie de 0,88 mg l alcool pur în aerul expirat. Totodată, S.F., de 22 ani, la data de 10.11.2016, a fost identificat de polițiști conducând pe DN67 A, în comuna Budești, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Ambele persoane au fost identificate şi încarcerate în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni, pentru executarea pedepsei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...