A furt un portmoneu dintr-un AUTOEXCAVATOR, iar acum este CERCETAT PENAL

A furt un portmoneu dintr-un AUTOEXCAVATOR, iar acum este CERCETAT PENAL FOTO: ziareromania.ro
La data de 21 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Postului de Poliție Bujoreni au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de un tânăr din localitatea Bunești, cercetat pentru furt dintr-un autoexcavator.

Din cercetările efectuate rezultă că, ieri, în jurul orei 12.00, G. A. ar fi sustras din cabina unui autoescavator parcat pe marginea drumului comunal Gura Văii, un portmoneu ce conținea suma de 350 lei, precum și actele personale și auto ale conducătorului auto.

Poliţiştii au reuşit probarea activităţii infracţionale a lui G.A., cercetările continuând sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Râmnicu Vâlcea, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...