FOTO: Prefectul Marin pune piciorul în prag în cazul tulburării liniştii publice din centrul Râmnicului

Despre faptul că unii cetăţeni de etnie rromă parcă s-au mutat în zona centrală a Râmnicului, ştim cu toţii. Nu ai cum să nu îi vezi sau să îi auzi! Chiar ieri vă prezentăm nişte imagini revoltătoare cu o femeie de etnie rromă, căreia propriile cunoştinţe i-au făcut o glumă de prost gust.

La văzul acelui articol, vâlcenii s-au arătat profund deranjaţi de atitudinea acestor cetăţeni, care tulbură liniștea publică. Aceştia ne-au declarat că şi-ar dori să-şi poată plimba copiii liniştiţi în zona centrală şi mai ales prin noul părculeţ dintre Cozia şi River Plaza Mall. Din păcate, până zilele trecute, acest lucru era aproape imposibil. De astăzi, însă lucrurile au luat-o pe drumul cel bun. Asta datorită prefectului Florian Marin, care le-a solicitat conducătorilor poliţiei şi a jandarmeriei să dispună măsurile care se impun în această situaţie. Astfel, de comun acord, s-a stabilit înfiinţarea unor puncte fixe în zonele cu probleme.

“Le-am solicitat să dispună ei măsuri. Măsurile au fost propuse de către conducerea poliţiei şi a jandarmeriei în sensul de a exista puncte fixe în zonele cu probleme. Eu am dat ca zone cu probleme: zona centrală, zona mall-ului, a galeriei de vizavi de mall, piaţa centrală, piaţa Nord şi am mai amintit de existenţa unor probleme în zona Mănăstirii Cozia. Mi-a fost semnalat faptul că acolo există persoane care stau şi cerşesc.”, ne-a declarat prefectul Marin.

Zis și făcut! Astăzi, în centrul Râmnicului se puteau zări patrulele de jandarmi și poliție locală.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

11
Iun2020
Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Alianța care poate arunca în aer scena politică din Vâlcea

Written byMagda POPESCU

Țineți minte cinci cuvinte: Buican vrea să fie președinte! Cine subestimează capacitatea politică a lui Cristian Buican face o greșeală imensă. Omul este un adevărat animal politic care știe ce vrea, dar și mai mult, știe și cum poate obține...