Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Stejarul Vlădești, victorie în ultima partidă din play-offul ligii a IV-a!

19 Iun 2017

Echipa din Vlădești s-a impus în fața campioanei seriei, Chimia Rm. Vâlcea, scor 4-3 Stejarul Vlădești a învins campioana Seriei de Est a ligii a IV-a, Chimia Râmnicu Vâlcea, în ultima etapă a play-off-ului ce duce în Superligă! Baza sportivă CS Hidro a fost gazda partidei dintre cele două grupări, încheiată 3-4 pentru Stejarii președintelui Sandu Rogojină. Oaspeții au avut un start de partidă mai bun, deschizând scorul după primele șase minute. Ambele formații au avut ocazii pe parcursul primei reprize. Gazdele au reușit egalarea cu 4 minute înainte de pauză, prin reușita lui Florin Ștefan. Introdus la pauză, Lucian Munteanu a reușit să aducă Chimia Rm. Vâlcea în avantaj după un șut din întoarcere. Oaspeții au pus presiune și au reușit egalarea. Gazdele au preluat conducerea din nou printr-un eurogol cu 4 minute înainte de final, prin reușita lui Alexa Pătrașcu. Stejarii au mizat pe totul sau nimic și au egalat din nou în urma unei lovituri liberă la care tânărul goalkeeper Denis Vlădoi, portar care a făcut minuni în poarta Chimiei pe tot parcursul jocului, nu a mai avut ce să facă, deși a apărat inițial. Scorul final s-a stabilit în prelungiri, 4-3 pentru Vlădești, echipă care va juca o dublă manșă contra ultimei clasate din Superligă, Minerul Costești.

"O victorie nu știu să zic meritată, am jucat catastrofal, încercăm să mai aducem jucători. Noi sperăm să ne calificăm, avem un meci greu, strângem rândurile și sperăm să fie bine"a declarat la final Tudor Pârvulescu, antrenorul echipei Stejarul Vlădești. "Ii felicităm în primul rand pe campioni pentru că au meritat acest titlu, am avut niște probleme interne dar ne-am revenit pe parcurs. Ne bucurăm că suntem pe locul 2, am ajuns la baraj unde sper sa câștigăm și să mergem mai departe în Superliga unde să facem o figură frumoasa. Îi felicit pe baietii mei, care au luptat și au jucat, îi iubesc, suntem o familie și o echipa și mergem înainte, a declarat Marius Voican de la Stejarul Vlădești. "Un meci echilibrat, prima repriza a fost putin mai slabuta. A doua am fost peste ei. Sa speram ca labaraj vom face doua meciur foarte frumoase si foarte importante pentru promovarea in Superliga. II felicit pe baieti pentru eforturile si munca depusa pe parcursul campionatului", a declarat Sandu Rogojină, președintele clubului din Vlădești.La finalul meciului, atât campioana cât și ocupanta locului 2 au fost premiate de președintele Asociației Județene de Fotbal, Constantin Pintilie. Antrenorul echipei Chimia Rm. Vâlcea, Marius Vlădoi, care este și portarul echipei din Dăești, speră să încheie sezonul cu o dublă promovare, atât cu echipa pe care o pregătește cât și cu Viitorul în liga a III-a. "E o performanță și o bucurie pentru că am avut un an foarte bun, ii felicit pe băieți pentru munca depusă, sper să menținem ritmul în continuare, a declarat Vlădoi.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
valoris
Pensiunea Iulia site
Pensiunea Bradul site
uzina mecanica
 
annabella